Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-uil-kinderkamer

Kinderkamer Ideetjes
Uil Kinderkamer

Kinderen houden van uilen. Dat komt waarschijnlijk door hun grote ogen die heel lief, verstandig en nobel lijken. We schrijven "lijken", want in werkelijkheid zijn uilen natuurlijk roofdieren die helemaal niet lief voor anderen zijn. Maar dat ontgaat de meeste kinderen nog.

Kinderkamer Ideetjes: Uil Kinderkamer

De laatste tijd zijn uilen dan ook een populair thema in de kinderkamer. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk omdat ze zo veel wijsheid en klasse uitstralen. De trend is in ieder geval niet ingegeven door een tekenfilm of iets dergelijks.

Hoe dan ook, je kunt er een kamer heel stijlvol en modern mee decoreren. Het is ook een veel tijdlozer thema dan andere. Kinderen raken zelden uitgekeken op uilen.

Het makkelijkste maak je een uilen kinderkamer met muurstickers. Die zijn eenvoudig te installeren en al even makkelijk verwijderbaar. Rondom uilen kun je van alles verzinnen. Schilder boomtakken op de muur, bloemen, eekhoorntjes, andere dieren, of gebruik andere muurstickers met zulke afbeeldingen. Heb je er genoeg van? De stickers zijn in een handomdraai weer weg.

Heb je liever iets dat meer permanent is, is een canvas met grafische afbeeldingen van uilen aan te raden.

Ook heel leuk is de uil groeimeter: een boom met uilen die precies bijhoudt hoeveel groter je kind is geboren.

Met uilen kun je alle kanten op!
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.