Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-speeltuin-kamer

Kinderkamer Ideetjes
Speeltuin Kamer

Kinderen moeten hun energie kwijt. Ze hebben een natuurlijke neiging om hun motoriek te ontwikkelen. En ze moeten hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

Kinderkamer Ideetjes

Om al deze redenen zijn speeltuinen de populairste plek van vertier voor menig kind, zeker als het 5 jaar of jonger is.

Alleen, in het regenachtige Nederland is het niet altijd leuk om naar de speeltuin te gaan. Er zijn ook mensen die ver van een mooie, grote speeltuin af wonen. Bovendien wonen veel gezinnen in appartementen en die hebben geen tuin waar je even een glijbaan of schommel kunt plaatsen.

Op de website van Distroarchitecture.com kwamen we de gedroomde oplossing voor al deze problemen tegen: de speeltuin kinderkamer. Het idee is eigenlijk zo simpel. Je plaatst een tunnel, een klimwand en een glijbaan in de kamer van je kind, en voilá: de speeltuin kinderkamer is een feit.

Is de kamer groot genoeg kun je ook denken aan een speelhuisje of een speeltentje. Een schommel aan het plafond bevestigen is een andere mogelijkheid om de speeltuin kinderkamer nog leuker te maken. Zorg natuurlijk ook voor dikke vloerkleden en matten zodat je kind zich niet bezeert als het valt.

Is er in de kamer van je kind te weinig ruimte, kun je wellicht een andere kamer in je woning als overdekte speeltuin inrichten. Wees alleen niet verbaasd als je zoon of dochter bij slecht weer een hele horde vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis neemt!
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.