Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-knuffels-enzo

Kinderkamer Ideetjes
Knuffels Enzo

Geen kinderkamer zonder knuffels. Zelfs tieners hebben er soms nog een, al gaan ze er natuurlijk niet meer mee slapen. Maar voor baby's, peuters en kleuters zijn knuffels haast even belangrijk als eten en drinken.

Kinderkamer Ideetjes: Knuffels Enzo

De laatste trend is het zelf maken van knuffels. Vroeger was dat heel gewoon. Een paar oude lappen werden gevuld met stro, aan elkaar genaaid, van een paar knoopjes voorzien op de plek van de ogen en klaar was de knuffelbeer.

De stijgende welvaart zorgde ervoor dat mensen knuffels kant en klaar in de winkel kochten. Maar alles komt terug. Dus wordt nu ook weer thuis ijverig gehandwerkt. Het leuke is dat zelfs jonge kinderen er zelf aan meedoen. Ze leren naaien, breien en haken en maken tegelijkertijd bezorgen ze zichzelf een nieuw stoffen vriendje of vriendinnetje.

Een paar jaar geleden kwam er een boek uit dat de trend inzette: Knuffels Enzo. Koop het als je het tegenkomt. Er staan ontwerpen in van bekende namen als Frans Molenaar en Anne-Claire Petit die je zonder problemen kunt omtoveren in prachtige knuffels.

Omdat ze zo makkelijk zijn kunnen ze ook geheel of gedeeltelijk door kinderen worden uitgevoerd. Een echte aanrader.

Het boek bevat zelfs enkele ontwerpen voor andere handwerkproducten zoals een regenjasje, een nachthemd, een gordijntje en muurstickers. Je zult zien: zelf doen is leuker dan naar de winkel gaan.Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.