Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-kinderstoel-mico

Kinderkamer Ideetjes:
Kinderstoel Mico

Kinderstoel Mico van ontwerper El Ultimo Grito is tof. Met zo’n stoel, bureau, schommelstoel of gewoon leuk speelobject is het altijd feest!

Kinderstoel Mico van ontwerper El Ultimo Grito

Deze geweldige stoel; de Mico van ontwerper El Ultimo Grito..

(Alleen die naam al, op de een of andere manier doet de naam van deze man me aan Zorro denken maar dat zal wel een diepere betekenis hebben…)

Afijn, de kinderen natuurlijk helemaal gelukkig. Je kunt erop zitten je kunt er in schommelen je kunt het als bureau gebruiken of je kunt er lekker in hangen voor de tv.

Het is een prachtig ontwerp, en door zijn stevige en redelijk ronde constructie is de Mico kinderstoel een veilige speelgoedstoel die tegen een stootje kan. Ook geen ramp als er geknoeid word met de chocolademelk, je kunt het gewoon schoonvegen met een doekje en in de zomer kan de stoel ook mee naar buiten. Ideaal!

Je zult misschien denken; dat wordt natuurlijk ruzie onder die kinderen wie er op de Mico kinderstoel mag en dat klopt ook. We hebben een schema gemaakt; wie, wanneer op de stoel mag en dat werkt prima.

Je kunt natuurlijk ook een paar Mico stoelen erbij kopen maar voor mij is dat een beetje duur en het is voor mij ook een principekwestie; Samen delen daar wordt je sterk, stoer en dapper van!!
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.