Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-kinderstoel-julian

Kinderkamer Ideetjes:
Prachtige Kinderstoel Julian

We vallen van de ene verbazing in de andere. Vorige week ontdekten we nog de leuke Splash- stoel-bijzettafel-opbergbak bij de tandarts, deze week stuiten we op een zitkat bij de dierenarts! Haha, ik denk dat het kindermeubel design ontdekt is door / voor de dienstverlenende sector.

Kinderkamer Ideetjes: Kinderstoel Julian

Ik moest naar de dierenarts voor onze poes Siep. De poes was aangereden denk ik en liep al een paar dagen een beetje mank. Toch maar even naar laten kijken. Mijn jongste dochter van 7 en haar beste vriendin gingen mee. Ze vinden de poes echt superzielig en wilden er zeker van zijn dat de dierenarts er goed naar zou kijken.

We moesten even wachten in de wachtkamer en ja hoor.. daar stond ze, een zitkat…

Onze poes Siep was niet geïnteresseerd maar dochter plus vriendin wel. Omstebeurt er even op. Ze konden er op allerlei manieren opzitten en hadden het grootste plezier. Bij navraag bleek het ook hier om een echt designmeubel te gaan. Ontworpen door Javier Mariscal en de kinderstoel heet Julian. Je kon hem ook nog in andere kleuren krijgen maar de dierenarts was gevallen voor de rooie. Hij was er best blij mee want alle kinderen die in de wachtkamer zaten vonden het een prachtige kinderstoel!

Met onze poes gaat het gelukkig weer goed hoewel het bijna weer mis ging. Ik heb mijn jongste dochter op het hart moeten drukken niet nog een keer uit te proberen of Siep ook een zitkat is..
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.