Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-kinderstoel-fem-one2stay

Kinderkamer Ideetjes
Kinderstoel Fem One2Stay

Wat zou het toch fijn zijn als je de kinderstoel overal mee naartoe kon nemen! Welnu, het kan voortaan. De oplossing heet Fem - One2Stay.

Kinderkamer Ideetjes - Kinderstoel Fem One2Stay

Deze gloednieuwe lichtgewicht kinderstoel is snel en eenvoudig in te klappen. Heel handig dus om mee te nemen naar opa en oma, die waarschijnlijk geen kinderstoel in huis hebben, naar oom en tante, of mee op reis.

Neem hem op visite of als je uit gaat eten: de mogelijkheden zijn legio. De stoel is ook heel praktisch wanneer je bezoek krijgt van mensen die (ook) een klein kindje hebben.

Door de stevige uitvoering is de Fem One2Stay niet alleen handig als een veilige, extra kinderstoel, maar ook geschikt als dé kinderstoel voor thuis. Je hoeft er dus maar één te kopen.

De stoel is verkrijgbaar in vijf verschillende designs en kleurstellingen. Een bijzonder handige, opvouwbare oplossing voor elk gezin met kinderen in de leeftijd van 6 tot 36 maanden. Opgelet: zodra je kind meer dan 15 kilo mag de stoel niet meer gebruikt worden.

Dit nieuwe kindermeubel van het innovatieve merk Fem is te koop in de betere babywinkel.Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.