Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-extreme-kamer

Kinderkamer Ideetjes
Extreme Kamer

Extreme Makeover: Home Edition is een populaire Amerikaanse reality show die ons de meest bizarre kinderkamers presenteert.

Kinderkamer Ideetjes - Extreme Kamer

Wat opvalt is dat het niet langer heel rijke ouders zijn die hun kroost op een extravagante kinderkamer trakteren, maar soms ook heel gewone.

Er hangt desondanks een aardig prijskaartje aan sommige van die extreme kamers. Zo gaf één gezin maar liefst 60 duizend dollar uit aan een kinderkamer met piraten als thema. De meeste mensen sluiten voor zo'n uitgave een lening af, als ze tenminste een bank vinden die een investering in kinderkamerdecoratie kredietwaardig vindt.

In de kamer is een op maat gemaakt piratenschip te vinden waarin de zoon des huizes zich naar believen kan verstoppen. Er is een touwbrug en zelfs een geheim compartiment voor verstekelingen.

Gelukkig was het plafond hoog genoeg om er een kraaiennest aan toe te voegen.

Het kost een lieve duit, maar je krijgt er wel wat voor.

Natuurlijk is dit een extreem voorbeeld. Als je je fantasie laat werken, kun je ongetwijfeld ook met goedkopere oplossingen veel bereiken. Als je nog kinderkamer ideetjes nodig hebt, kijk dan elders op deze site.Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.