Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-dora-kamer

Kinderkamer Ideetjes
Dora Kamer

Is jouw dochter ook zo dol op Dora? Het ondernemende tekenfilmfiguurtje van Nickelodeon is een van de grootste successen van de laatste jaren. Steeds meer kinderen willen dan ook een Dora kamer.

Kinderkamer Ideetjes - Dora Kamer

Hoe maak je een Dora kamer?

Om te beginnen moet je Dora een beetje kennen.

Het meisje woont samen met haar ouders in de jungle, samen met Boots, een aapje en haar beste vriend. Regelmatig gaat ze in het oerwoud op avontuur, geholpen door haar rugzak en een kaart die haar de weg wijst. Ze beleeft daar allerlei spannende dingen waarbij ze regelmatig de hulp van de jonge kijkertjes inroept.

De verhalen lopen altijd goed af en tussen de bedrijven door leren je kinderen ook een paar woordjes Engels. Dora verenigt leren en spelen!

Welke kleuren horen bij Dora? Licht paars en geel zijn veel voorkomende kleuren in de filmpjes.

De kamer moet natuurlijk de sfeer van de jungle oproepen. Dit kun je bereiken via muurstickers, waarbij je kunt kiezen uit bloemen, bomen, bergen, vlinders enzovoort. Zorg dat Boots in het geheel niet ontbreekt.

In de winkel vind je tegenwoordig ook Dora-meubelen die het feest compleet maken. Ook decoratieve verlichting, Dora behang en posters versterken de Dora kamer.

Natuurlijk wordt het allemaal wel een tikkeltje duurder als je overgaat tot de aanschaf van Dora bedden, tafels en stoelen. Vooraf plannen hoeveel je wilt uitgeven voorkomt nare verrassingen.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.