Home > kinderkamer-nieuws > kinderkamer-ideetjes-ark-van-noach

Kinderkamer Ideetjes
Ark van Noach

Je hoeft niet godsdienstig te zijn om het verhaal van de Ark van Noach mooi te vinden. Kinderen uit alle soorten gezinnen houden ervan.

Kinderkamer Ideetjes: Ark van Noach

Waarom? Vanwege het idee erachter: neem van elke diersoorten twee exemplaren, zet ze op een boot en trotseer de zondvloed. Dat spreekt tot de verbeelding van iedereen. En vooral ook tot die van kinderen, die dol zijn op dieren en boten. Het is ook een verhaal dat zowel jongens als meisjes aanspreekt.

Het populaire bijbelverhaal leent zich ook perfect voor de kinderkamer. De Ark van Noach komt op allerlei manieren terug. Als afbeelding, maar ook als speelgoed.

Je hebt posters en kinderkamer behang met de Ark van Noach, stoelen en kussens waarop de ark is afgebeeld, en de boot met de dieren komt ook terug in bontgekleurde tapijten en gordijnen.

Daarmee zijn we er nog niet. Een rondgang door kinderkamer winkels levert bijvoorbeeld ook bedlampjes met de ark op, rieten opbergmanden, dekbedovertrekken, tot zelfs een kindertoilet toe. Er is geen decoratief item denkbaar of het is er wel mee te combineren. Noach en zijn dieren zijn overal!

Aan speelgoed ook geen gebrek. Je kunt kant-en-klare boten kopen in levendige kleuren met olifanten, apen, duiven en leeuwen, zoals de ark op de afbeelding. Een kleuter zal het prachtig vinden om van elke diersoort de twee figuurtjes bij elkaar te zoeken. Een perfect geschenk!

Als alternatief kun je zelf een ark maken door poppetjes van de dieren te kopen en een boot, en je kind naar hartelust te laten spelen. Vergeet echter niet ook een mannetje en een vrouwtje te kopen. Een ark zonder Noach kan niet!
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.