Home > kinderkamer-nieuws

Onze Nieuwsberichten
Kinderkamer Ideetjes & Trends

Ontdek de laatste en leukste kinderkamer ideetjes, trends, tips, nieuws en nog veel meer. Onze eigen trendwatchster Elze voorziet ons van de leukste en meest grappige kinderkamer ideetjes, trends en nieuws. Alles wordt besproken en lezen we ook vaak hoe Elze het zelf heeft ervaren....Kinderkamer Ideetjes: Monster onder je bed

Monster onder je bed? Nou, hier is ’t ie dan: de oplossing voor alle kinderen die last hebben van een monster onder hun bed!!! Ongelofelijk bang was ikzelf altijd vroeger als ik in mijn bed lag. Ik had ook een heel scala aan oplossingen en handelingen waarmee ik kon voorkomen...


More

Kinderkamer Ideetjes: Huisjes, Kastelen en Iglo's

Kinderkamer Ideetjes - Huisjes, Kastelen en Iglo's van karton! Heel erg leuk deze speelhuisjes voor kinderen. Je kunt ze krijgen in allerlei vormen en maten. Blanco, zodat de kinderen hun eigen creativiteit erop kwijt kunnen maar ook kartonnen kastelen of villa’s die al een...


More

Kinderkamer Ideetjes: de Supermanlamp

Al dromende was hij daar ineens… zijn held! Terwijl hij lekker in zijn stoere houten jongensbed lag te dromen van hele stoere jongensdingen was hij daar ineens; Superman! Superman was door zijn openstaande raam naar binnen gevlogen en vroeg hem om zijn hulp, hij kon het niet...


More

Kinderkamer Ideetjes: Trendy Tienerkamer

Vorige week kwam mijn buurvrouw even op de koffie. Mijn buurvrouw is ook mijn beste vriendin (vanaf nu noem ik haar Engel) dus bij de koffie worden allerlei belangrijke dingen besproken. Op dat moment ging het over haar vreselijk puberende dochter. De tranen stonden haar in de...


More

Kinderkamer Ideetjes: Gedichten als muurschildering

Prachtige gedichten met mooie tekeningen aan de muur voor op de kamer van de kinderen. En voor elk wat wils. Onderstaande poster van Plint heeft lang in mijn keuken gehangen. Alle kinderen waren er gek mee. Vooral de laatste zin van dit geweldige gedicht over een regenworm en...


More

Kinderkamer Ideetjes: Kinderstoel Julian

We vallen van de ene verbazing in de andere. Vorige week ontdekten we nog de leuke Splash- stoel-bijzettafel-opbergbak bij de tandarts, deze week stuiten we op een zitkat bij de dierenarts! Haha, ik denk dat het kindermeubel design ontdekt is door / voor de dienstverlenende...


More

Kinderkamer Ideetjes: Kinderstoel Splash

Dit grappige meubeltje Splash kwamen we tegen bij de tandarts. Zoals iedereen moeten ook wij twee maal per jaar naar de tandarts. Geen ramp maar ook niet echt leuk vinden wij. Maar de splash kinderstoel maakt het voor de kleintjes wel leuker...


More

Kinderkamer Ideetjes: Kinderstoel Mico

Kinderstoel Mico van ontwerper El Ultimo Grito is tof. Met zo’n stoel, bureau, schommelstoel of gewoon leuk speelobject is het altijd feest!


More

Kinderkamer Ideetjes: Kek Amsterdam Muurstickers

Kek Amsterdam komen met te gekke muurstickers. Toen mijn zoon klein was hij al dol op dieren. Maakt niet uit welk dier. Niet zozeer om te aaien of in huis te hebben maar om alles over te weten. Het maakte niet uit welk dier ik noemde, hij wist er alles van.


More

Kinderkamer Ideetjes: Luemmel Kinderstoel

De Lekker lummel Stoel. Perfect want het mag gelukkig weer, lekker lummelen. Alle tijdschriften staan er vol van. Niets doen, Bankhangen, Ontspannen, Mediteren, Rusten, Tussentijd nemen; het is de oplossing voor alle burn-outs van tegenwoordig.


More

Kinderkamer Ideetjes: Kinderkamer Vloerkleed Puzzel

Het kinderkamer vloerkleed. Ipv 1 vloerkleed koop je puzzelstukken voor je vloerkleed. Zo kan je deze kinderkamer vloerkleed zo groot (of klein) maken als je wil. Je kunt ook verschillende puzzelstukken kombineren...


More

Kinderkamer Ideetjes: Milieuvriendelijk kinderbehang

Uit de collectie Jimbo van Estahome is er nu milieuvriendelijke behang met een superleuke autoprint. Iets wat mooi of leuk is en tegelijk goed voor milieu of mens is.


More

Kinderkamer Ideetjes: Hangende Fee

We kennen allemaal het mobieltje boven het babybed: een paar vrolijk gekleurde figuurtjes die elke baby in extase kunnen brengen als ze gaan bewegen. Bij Pottery Barn Kids zagen we een prachtige variant hierop: een hangende fee.


More

Kinderkamer Ideetjes: Knuffels Enzo

Geen kinderkamer zonder knuffels. Zelfs tieners hebben er soms nog een, al gaan ze er natuurlijk niet meer mee slapen. Maar voor baby's, peuters en kleuters zijn knuffels haast even belangrijk als eten en drinken.


More

Kinderkamer Ideetjes: Speelgoed Kinderkeuken

Toe aan een nieuwe keuken? Uw kind wil er wel een. Eigen keukentjes voor kinderen zijn de laatste jaren een heuse trend geworden. Prachtig speelgoed is het resultaat.


More

Kinderkamer Ideetjes: Verde Azul Kinder Design

Als je op zoek gaat naar een leuk kinderkamer ideetje, kom je soms op de meest onverwachte plaatsen. Zo maakte een kennis ons attent op een klein bedrijfje in Colombia dat Verde Azul heet. Hun specialiteit: vrolijke ontwerpen voor behang, kussens, schilderijtjes en...


More

Kinderkamer Ideetjes: Racewagen Vloerkleed

Heb je een zoon die gek is van autoracen? Dan weet je vast wel dat je tegenwoordig een kinderkamer in racestijl kunt inrichten. Het Ferrari-bed is een klassieker. Wat we nog niet kenden was het racewagen vloerkleed.


More

Kinderkamer Ideetjes: Cool Stapelbed

Stapelbedden zijn vaak saai. Gewoon twee bedden boven elkaar en verder niks. Het kan ook anders.


More

Kinderkamer Ideetjes: Anti Mors Mok

Al gehoord van de anti mors mok? Nee? Dan wordt het tijd.


More

Kinderkamer Ideetjes: Kiekel Kinderbedden

Wij hebben al veel kinderbedden gezien maar zelden zulke mooie en aparte als op de website van Kiekel, een kleine onderneming in Brielle die zelf de prachtigste ontwerpen maakt voor baby- en kindermeubels.


More

Kinderkamer Ideetjes: Piratenschip

Heb je al eens gedacht aan een piratenschip op de kinderkamer? De laatste jaren zijn piraten weer helemaal in.


More

Kinderkamer Ideetjes: Zitzak

Terug van nooit weggeweest: de zitzak. In de jaren zeventig stond er een in haast elke trendy huiskamer, vandaag de dag zie je ze vooral in kinderkamers opduiken. En laten we eerlijk zijn: daar zijn ze helemaal op zijn plaats.


More

Kinderkamer Ideetjes: Ark van Noach

Je hoeft niet godsdienstig te zijn om het verhaal van de Ark van Noach mooi te vinden. Kinderen uit alle soorten gezinnen houden ervan.


More

Kinderkamer Ideetjes: Speeltuin Kamer

Kinderen moeten hun energie kwijt. Ze hebben een natuurlijke neiging om hun motoriek te ontwikkelen. En ze moeten hun fantasie de vrije loop kunnen laten.


More

Kinderkamer Ideetjes: Tapijt Kiezen

Tapijten zijn hot in kinderkamer decoratie. Natuurlijken zijn tapijten in kinderkamers al vele decennia heel gewoon, maar momenteel is een leuk vloerkleed hebben een echte trend. Hier wat ideetjes om je keuze te bepalen.


More

Kinderkamer Ideetjes: Uil Kinderkamer

Kinderen houden van uilen. Dat komt waarschijnlijk door hun grote ogen die heel lief, verstandig en nobel lijken. We schrijven "lijken", want in werkelijkheid zijn uilen natuurlijk roofdieren die helemaal niet lief voor anderen zijn. Maar dat ontgaat de meeste kinderen...


More

Kinderkamer Ideetjes: Seizoen Muurstickers

Van alle kinderkamer ideetjes die werken is het aanbrengen van muurstickers een van de bekendste. De nieuwste trend zijn muurstickers die afgestemd zijn op de seizoenen.


More

Kinderkamer Ideetjes: Speelkamer

Aparte speelkamers zijn terug van weggeweest. Jarenlang was het normaal dat kinderen in dezelfde kamer speelden en sliepen. Maar gezinnen zijn kleiner geworden en niet zelden is er nu een kamer over in huis. Die dient steeds vaker als speelkamer.


More

Kinderkamer Ideetjes: Fem One2Stay

Wat zou het toch fijn zijn als je de kinderstoel overal mee naartoe kon nemen! Welnu, het kan voortaan. De oplossing heet Fem - One2Stay.


More

Kinderkamer Ideetjes: Kleuren Kiezen

Het kiezen van kleuren voor kinderkamers is aan trends onderhevig, maar heeft nog veel vaker met leeftijd en geslacht te maken.


More

Kinderkamer Ideetjes: Dora Kamer

Is jouw dochter ook zo dol op Dora? Het ondernemende tekenfilmfiguurtje van Nickelodeon is een van de grootste successen van de laatste jaren. Steeds meer kinderen willen dan ook een Dora kamer.


More

Kinderkamer Ideetjes: Extreme Kamer

Extreme Makeover: Home Edition is een populaire Amerikaanse reality show die ons de meest bizarre kinderkamers presenteert.


More
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.