Home > kinderkamer-advies > opbergers-kinderkamers

Opbergers Voor Kinderkamers
Nuttige Tips

Opbergers voor kinderkamers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Denk aan kasten, opbergbakjes, ladenkastjes enzovoort. Je ontkomt er als ouder niet aan om aan opbergmogelijkheden te denken. Maar je wilt natuurlijk ook dat die er leuk uit zien.

Opbergers Kinderkamers

Heb je nog geen kind? Nou, bereid je voor: jouw kind heeft binnen een jaar of drie zo veel spullen verzameld dat je er makkelijk de vloer van de hele woonkamer mee kunt vullen, als je alles zo op de grond legt. Speelgoed, kleren, boeken, knuffels, spelletjes: er komt geen einde aan.
Opbergers in kinderkamers zijn dus hoognodig. Natuurlijk denk je dan meteen aan een kast, maar dat hoeft niet altijd. Er zijn allerlei alternatieven.

Zo kun je tegenwoordig heel leuke opbergbakjes kopen, vaak met een leuke afbeelding of een kleurenschema speciaal voor kinderen. Zulke bakjes heb je van stevig karton, maar ook van kunststof.

Er zijn varianten met en zonder wieltjes. Als ze mobiel zijn is dat wel zo handig want dan kan je ze regelmatig op een andere plek kwijt - iets wat hard nodig is bij de almaar veranderende inhoud van de kinderkamer.

Opbergers nemen snel veel plaats in beslag, maar een kinderkamer heeft vaak meer ruimte dan je op het eerste gezicht denkt. Er is bijvoorbeeld best wel plek onder het kinderbed. Je hebt zelfs kinderbedden met laden - opbergers inclusief!

Als opbergers voor kinderkamers zoekt, moet je wel op de kleur letten. Die moet passen bij de sfeer die je nastreeft in de kamer. Des te belangrijk voor wie een themakamer in gedachten hebt.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.