Home > kinderkamer-advies > muurtekeningen-kinderkamer

Muurtekeningen in de Kinderkamer
Succes Gegarandeerd

Muurtekeningen in de kinderkamer zorgen voor extra sfeer en toveren bij alle kinderen een tevreden glimlach op het gezicht. Lees er meer over...

Muurtekening Kinderkamer

Elke muurtekening begint met een plan en dat betekent meestal de keuze van een thema. Elk kind heeft wel een voorkeur. Vraag je zoon of dochter erna als je er niet zeker van bent. De ene zal graag auto's zien, de ander Dora en nog één is dol op bloemetjes.
Is het niet duidelijk, kun je ook zelf iets voorstellen. Een bos is algauw een succes: een paar leuke bomen op de muur geven je kind het idee in een bos te spelen en te slapen. Spannend!

Het thema bepaalt vaak de materiaalkeuze. Potloden, krijt, verf: het kan allemaal. Ben je niet zo creatief dan kun je een muurtekening in de kinderkamer ook met technische hulpmiddelen heel realistich maken.

Zo kun je met een overheadprojector of beamer een afbeelding op de muur vergroten en dan overtrekken en inkleuren. Beamers zijn te huur, dus als je er geen hebt, valt er aan te komen.

Je kunt ook sjablonen kopen of zelf maken. Figuurzaag een paar autootjes en zet de vormen op de muren door een potlood of krijt langs de rand te trekken. Vervolgens kun je vormpjes opnieuw gebruiken door ze bijvoorbeeld aan de lamp te hangen.

Met een paar muurstickers is bijpassend design maak je de muur helemaal af.

Muurtekeningen in kinderkamers hoeven niet al te gedetailleerd te zijn. Details maken het vaak onnodig moeilijk. Als je je plannen simpel uitvoert en goed voorbereidt, blijft het uitvoerbaar.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.