Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-verlichting

Kinderkamer Inrichting Tips
De Kinderkamer Verlichting

Waaraan moet U aan denken bij de kinderkamer inrichten als het gaat over de kinderkamer verlichting. Kinderkamer verlichting speelt een belangrijke rol in de kinderkamer. Niet alleen is het (natuurlijk) praktisch, het geeft ook sfeer. Zelfs meer dan in een gewone kamer omdat kinderkamer lampen vaak kleurrijk zijn. Je zult kinderkamer verlichting dan ook vinden in heel veel soorten. Hieronder een lijst van 10 top kinderkamer verlichting tips.

Kinderkamer inrichting - de kinderkamer verlichting

Kinderkamer inrichting tips - Waaraan denken bij de kinderkamer verlichting...
 
1. Let op veiligheid. Een staande kinderlamp of kinderkamer bureaulamp moet stabiel zijn. Snoeren moeten de juiste lengte hebben (niet te lang, niet te kort) en mogen niet snel krullen.
 
2. Controleer de stopcontacten bij de kinderkamer inrichting. Ze moeten stevig in de kinderkamer muur bevestigd zitten.
 
3. Denk eraan wat je kind nodig heeft. Een baby heeft niets aan een kinder-bedlamp die bedoeld is om bij te lezen. Omgekeerd heeft een kind dat graag leest heel degelijke kinderkamer verlichting nodig.
 
4. Een schoolgaand kind heeft tenminste een goede kinderkamer-plafondlamp nodig, een -bureaulamp en een -bedlamp.
 
5. Halogeen verlichting is ideaal voor bureauverlichting in de kinderkamer. Het komt het dichtst bij daglicht en is minder vermoeiend dan ander kunstlicht.
 
6. Heb je een kinderkamer met een speciaal thema? Laat de lampen daar in kinderkamer inrichting op aansluiten, maar let erop dat ze ook functioneel zijn / blijven.
 
7. Overleg met je kind. Wat voor kinderkamer lamp ziet hij of zij het liefst?
 
8. De gewone gloeilamp heeft zijn beste tijd gehad. Spaarlampen zijn vaak wat groter of langwerpiger. Houd er dus rekening mee dat in de lamp van je keuze ruimte is voor een spaarlamp.
 
9. Let op het maximumvermogen verlichting dat in de lampenkap is toegelaten en beoordeel of dit genoeg is voor het doel van de lamp.Let daarbij ook op de hitte die de kinderkamer lamp produceert.
 
10. Gebruik kinderkamer stickers om de oude kinderkamer lamp te decoreren. Zo kun je zelfs van een oude kap uit grootmoeders tijd iets maken dat je kinderen doet glunderen.
 
Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.
 Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.