Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-kast-kiezen

Kinderkamer Inrichting Tips
Kinderkamer Kast Kiezen

Waaraan moet U aan denken bij de kinderkamer inrichten als het gaat over het kiezen van de kinderkamer kast? De kinderkamer kast vervult een belangrijke rol in de kinderkamer. Een kinderkast moet natuurlijk op de allereerste plaats goed opbergmogelijkheden hebben. Maar er zijn meer dingen nodig om zowel jou als koper als je kind als gebruiker tevreden te stellen.

kinderkamer kast kiezen

Kinderkamer inrichting tips - Waaraan denken bij de kinderkamer kast...

- Voor jou (als ouder) is het belangrijk dat de kinderkast uiteraard binnen je budget valt.

- Houd er rekening mee dat de smaak van je kind verandert naarmate het opgroeit. Wil je niet elke twee jaar een nieuw meubelstuk kopen, kun je beter een wat tijdlozer model kopen dat je kind kan opsieren met makkelijk verwijderbare stickers, of dat je kunt schilderen.

- Ook moet je rekening houden met de afmetingen en het doel. Het moet passen binnen de kamer. Is de vloerruimte beperkt, zul je kritisch moeten kijken naar de afmetingen van het nieuwe kastje op je kinderkamer.

- Het kan dan nuttig zijn een hoger model te kiezen in plaats van een breder of dieper. Het doel speelt hierbij een rol. Heb je het meubel nodig voor kleren, boeken of speelgoed? Wat je erin wil bewaren stelt eisen aan het formaat. Denk er ook aan of uw kind er zelf bij moet kunnen!

- Veiligheid speelt een rol. Afgeronde hoekjes zijn natuurlijk veiliger dan scherpe.

- Dan is er nog je kind. Jouw zoon of dochter moet het kinderkastje ook mooi vinden. Als ze nog klein zijn, zijn kinderen vaak niet kritisch of ze doen maar alsof. Zijn ze echter een jaar of vijf, kunnen ze al een zeer uitgesproken voorkeur hebben.
 
 - Laat uw kind meedenken met de keuze van een kinderkamer kast. Leg gerust uit waar je allemaal op moet letten. Pas als je kind het kastje leuk vindt, is het feest compleet.
 
Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.