Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-fotobehang

Kinderkamer Inrichting Tips
Kinderkamer Fotobehang

Waaraan moet U aan denken bij de kinderkamer inrichten als het gaat over kinderkamer fotobehang aanbrengen. Fotobehang in een kinderkamer aanbrengen is niet moeilijker dan werken met ander kinderbehang. Vliesbehang (waar bijna alle fotobehang op wordt gedrukt) is voor veel kinderkamer behangers gemakkelijker zelfs.

Kinderkamer Fotobehang Aanbrengen

Kinderkamer inrichting tips - Waaraan denken bij de kinderkamer fotobehang...
 
In alle gevallen is de basis dat de kinderkamer wand stofvrij is en hechtingsvermogen heeft. Sterk zuigende kinderkamer wanden dient u te behandelden.

Hoewel wij bij de verkoop van kinderkamer fotobehang naar hoogwaardige service streven, vragen wij u om goed op kinderbehang productcodes / nummers te letten. Tussen partijen kinderkamer fotobehang van hetzelfde soort kunnen namelijk kleurverschillen voorkomen. Vandaar dat nummers op rollen strikt hetzelfde moeten zijn.

Een schetsje kan handig zijn om te zien hoe het fotobehang ongeveer op de wand komt. Mocht er in de hoogte veel kinderbehang over zijn, dan kunt u banen voorsnijden. Maak de banen nooit krap... want pas naderhand snijdt u pas de kinderkamer fotobehang randen bij. Als u twijfelt, kan het uitleggen van een aantal banen op de vloer meer zicht geven op hoe de afbeelding doorloopt. Neem de tijd!

Gebruik de juiste lijm voor (vlies) fotobehang. Bij een vliesbehang zet u de muur in de lijm, met roller en kwast. Ander fotobehang weekt u voor. Het is belangrijk voor constanten te zorgen: de banen gelijkmatig in de lijm zetten en zelfde inweektijd geven. Ook mag de temperatuur niet te veel wisselen en mag het niet tochten.
Gelijkmatig aanbrengen van lijm met een kwast is van belang om dat kinderkamer fotobehang doorwerkt door licht uitzetten en krimpen. Vliesbehang kent eigenlijk geen krimpen en uitzetten.
 
In alle gevallen dienen lijmresten op de voorkant zoveel mogelijk voorkomen. Gelijk weghalen indien dit gebeurt. Volg altijd de gebruiksaanwijzingen van de fabrikant.
 
 
Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.