Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-decoreren

Kinderkamer Decoreren, Waarmee?

Een kinderkamer decoreren: soms is het makkelijker gezegd dan gedaan. Maar als je dit artikel hebt gelezen, is het al niet meer zo moeilijk. Een kinderkamer decorereren kan op heel veel manieren...

Kinderkamer Decoreren

Een aantal kinderkamer decoratie tips:

Gebruik muurstickers. Heel makkelijk. Je koopt stickers rond het favoriete thema van je kinderen, plakt ze tegen de muur en het resultaat is meteen leuk. Letterlijk in een handomdraai.

Met fotobehang maak je heel snel een unieke kinderkamer. Het is niet moeilijk. Fotobehang aanbrengen is hetzelfde als gewoon behangen. De verschillende stroken maken samen de foto. Er is ook normaal behang te koop met patronen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen.

Een kinderkamer decoreren doe je altijd meer dan één keer, want je kind groeit en krijgt steeds andere voorkeuren en wensen. Om te voorkomen dat je steeds diep in de buidel moet tasten, kun je het beste ook zorgen voor een paar meubels in een neutrale stijl die je langere tijd kunt gebruiken.

Ga je schilderen, denk dan na over de kleuren. Lichte kleuren lijken een kamer groter te maken. Donkere kleuren doen precies het tegenovergestelde.

Bij de aankleding moet je ook letten op verlichting. Er zijn heel veel lampen ontworpen speciaal voor kinderen.

Ook gordijnen zijn verkrijgbaar in allerlei kindvriendelijke dessins, al of niet voorzien van kinderhelden.

Het belangrijkste bij het kinderkamer decoreren is is dat je kind zich thuis voelt in de kinderkamer. Vraag dus zeker zijn of haar mening voordat je grote uitgaves doet.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.