Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-commode

Kinderkamer Inrichting Tips
De Kinderkamer Commode

Waaraan moet U aan denken bij de kinderkamer inrichten als het gaat over de kinderkamer commode? Denk ten eerste aan de veiligheid! Hoe jonger je kind, hoe meer je behoefte hebt aan een commode op de kinderkamer. Je kunt er een kind op verschonen en aankleden en je hebt tegelijkertijd alle ruimte om kleertjes, luiers en andere spulletjes te bewaren. Een praktisch en eigenlijk onmisbaar kinderkamer meubel, met andere woorden.

kinderkamer commode

Kinderkamer inrichting tips - Waaraan denken bij de kinderkamer commode...

Veiligheid is bij de keuze van de commode voor de kinderkamer wel van het allergrootste belang. Je teerste bezit ligt er straks op en mag er natuurlijk niet afrollen.

Toch wil dit niet zeggen dat een aankleedtafel met opstaande randen veiliger is dan een zonder. Je kind kan van elke afrollen, dus je moet blijven opletten. Een handig hulpmiddeltje dat de veiligheid in ieder geval wel verhoogt, is een speciaal aankleedkussen. Dat heeft in de regel zijkanten die wat zijn opgehoogd.

Het werkblad van veel commodes is opklapbaar. Is dat het geval bij jouw model, zorg er dan voor dat het goed kan worden vastgezet. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als het vanzelf terugklapt.

De juiste afmetingen zijn ook essentieel. Je moet er lekker aan bezig kunnen zijn. Dat lukt het best als je kind op een hoogte ligt tussen de 90 en 110 centimeter. De minimale breedte is 75 centimeter en voor de diepte wordt tussen de 50 en 60 centimeter geadviseerd.

Bij het plaatsen van de kinderkamer commode moet je rekening houden met de stand van de zon. Kleine kinderen kunnen vaak slecht tegen hoge temperaturen. Is het niet mogelijk om de aankleedtafel buiten direct zonlicht te houden, zorg dan voor gordijntjes met een leuk motief.

Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.