Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-accessoires

Kinderkamer Accessoires

Aan wat voor kinderkamer accessoires moet je denken bij de inrichting van de kinderkamer? Dat zijn er nogal wat. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. De lijst is niet compleet, terwijl je aan de andere kant ook niet alles moet kopen. Maar het geeft een idee voor de kinderkamer.

Kinderkamer Accessoires

Kinderkamer Accessoires Ideeen:

- Meubels: dat spreekt vanzelf. Je moet onder meer denken aan een degelijk kinderbed, opbergmeubels zoals kasten, een tafeltje en een stoeltje. Heb je een baby, dan is een commode erg handig.

- Kapstokken: een meubel dat wel zo praktisch is en vaak vergeten wordt. Er zijn allerlei soorten kinderkamervriendelijke kapstokken.

- Klok: leert je kind wennen aan de tijd. Zelfs een baby vindt een bewegende secondewijzer al boeiend. Zorg dat de klok er leuk uitziet: een stationsklok is een beetje saai voor een kinderkamer.

- Lampen: heel belangrijk. Verlichting is in allerlei vormen verkrijgbaar. Kies iets speels dat aansluit bij de leefwereld van je kind en het eventuele thema van de kamer.

- Muur- en behangstickers: de perfecte kinderkamer accessoires om je kamer in een handomdraai een andere sfeer en uitstraling te geven. Je kunt kiezen uit oneindig veel thema's en voor de prijs hoef je ze niet te laten.

- Opbergbakjes: absoluut noodzakelijke kinderkamer accessoires! Zijn in allerlei leuke dessins te krijgen. Winnie de Pooh, Hello Kitty, wat je kind ook maar leuk vindt...

- Vloerbedekking. Behalve vaste vloerbedekking die tegen een stootje kan, zijn ook vloerkleden met een decoratief dessin onontbeerlijk. Bijvoorbeeld een tapijt met de afbeelding van een racecircuit. Ook makkelijk te vervangen.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.