Home > kinderkamer-advies > kinderkamer-aankleding

Kinderkamer Inrichting Tips
Eerste Kinderkamer Aankleding

Waaraan moet U aan denken bij de kinderkamer inrichten als het gaat over de eerste kinderkamer aankleding? Wat zijn een paar van de handigste tips over de aankleding van de kinderkamer die je niet moet vergeten. Het gaat hier even niet om sfeer en design maar juist om enkele basis elementen t.a.v. aankleding kinderkamer.

Kinderkamer Aankleding

Kinderkamer inrichting tips - De aankleding v/d eerste kinderkamer...

Waaraan moet een kinderkamer voldoen? Een stijl kiezen met de favoriete helden of heldinnen van je kind kan natuurlijk nog niet, Althans we gaan er even vanuit de uw een kamer eerst als babykamer inricht om dat later om te zetten in een kinderkamer. Dus ook na de geboorte duurt het een tijd voor een kindje bepaalde voorkeuren krijgt en zichzelf gaat bemoeien met de kinderkamer aankleding / inrichting.
Hier zijn er diverse manieren om de babykamer een leuke uitstraling te geven waarmee je naderhand nog alle kanten uit kan mbt een kinderkamer.
 

Hier zijn toptips voor het inrichten van je babykamer en later de kinderkamer:
 
-   Denk na over de kleur van de muren en/of behang. Een kleine kamer kan door de juiste keuze verf of kinderkamerbehang groter lijken. Donkere kleuren maken een kamer vaak kleiner en knusser.Ook kinderkamer fotobehang van de ruimte groter laten lijken.
 
-  Populaire kleuren voor jongens zijn blauw en rood. Meisjeskamers worden traditioneel roze of paars gehouden. Groen en geel zijn neutrale kleuren - handig als je nog niet weet of je baby een jongetje of een meisje wordt. Ook cremekleuren werken altijd.
 
-  De kinderkamer schilderen en behangen kun je altijd opnieuw. Wees niet bang om dat te doen.Dit is een van de meeste flexible kamers van uw huis (althans dat is vaak het leukste voor U en uw kind).
 
-  Kinderkamer meubels voor de babykamer bestaat uit een wieg of babybedje, een commode en eventueel een kast voor kleren en speelgoed. Die kast hoeft in eerste instantie niet groot te zijn, maar maak hem ook niet te klein. Anders moet je snel een nieuwe kopen bij de inrichting van de (latere) kinderkamer.
 
-  Decoreer de wanden met leuke tekeningen en foto's in vrolijke, felle kleuren. De betere winkel in binnenhuisdecoratie heeft ze in voorraad, maar de grootste collectie om uit te kiezen vind je online.... of misschien bij ons ;o)
 
-  Vergeet niet de baby / kinderkamer grondig schoon te maken voordat je kindje er de eerste nacht doorbrengt.
 
Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.