Home > kinderkamer-advies > juiste-kinderkamer-lamp

Kinderkamer Inrichting Tips
Juiste Kinderkamer Lamp

Een lamp op de kinderkamer is altijd nodig. Dat spreekt vanzelf. Dat wil niet zeggen dat verlichting alleen maar functioneel moet zijn, want dan wordt het snel saai. En geen enkel kind voelt zich thuis op een saaie kamer. Maar hoe selecteer je de juiste kinderkamer lamp voor de kinderkamer inrichting...

de juiste kinderkamer lamp

Kinderkamer inrichting tips -  Wat maak een goeie kinderkamer lamp?

Gelukkig kun je bij de keuze van een lamp voor een kinderkamer heel veel kanten uit. De voornaamste tip is dat je een thema kiest voor de decoratie van de kinderkamer en je de kinderkamer lamp daarop selecteert.

Er zijn prachtige kinderlampen-kappen op de markt in talloze stijlen. Is je kind een Winnie de Poeh-fan? Er is gegarandeerd een winnie de pooh kinderlamp te vinden. Junglemotieven zijn populair. Dinosaurussen, vlinders, planeten, politie- en brandweerthema's... het is allemaal te vinden. Of wat dacht je van een kap in de vorm van een olifantenhoofd?
 
Door het favoriete thema van je kind in de kinderkamer lamp(en) te laten terugkeren, voelt je zoon of dochter zich helemaal thuis en komt de kinderkamer veel meer tot leven.

Is de kinderkamer niet al te groot (en dat geldt voor de meeste) dan kun je vaak volstaan met drie stuks verlichting: een plafondlamp, een bedlamp en een nachtlampje. Er zijn trouwens bedlampjes verkrijgbaar met ingebouwde nachtverlichting. Dat spaart je weer wat uit.

Een grote plafondlamp met een opvallend uiterlijk kan de eye-catcher zijn. De perfecte lamp voor de kinderkamer!
 
 
Uw kinderkamer inrichting tips zijn natuurlijk altijd welkom.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.