Home > kinderkamer-advies > doe-het-zelf-kinderkamer

Doe Het Zelf Kinderkamer

Een Doe Het Zelf kinderkamer is - de naam zegt het al - een kinderkamer die helemaal door jou is gemaakt. Want wil je zoon of dochter het naar de zin hebben, moet je je kind mee laten bepalen hoe de kinderkamer eruit gaat zien.

Doe Het Zelf Kinderkamer

Aandachtpunten voor een Doe Het Zelf Kinderkamer:

Het hangt van de leeftijd af of je kind een grote bijdrage kan leveren. Maar een kleuter kan toch al een uitgesproken mening hebben, al moet je er soms even voor doorvragen.

Een Doe Het Zelf kinderkamer begint met een goed plan. Dat maak je dus het best samen met je zoon of dochter. Je kind kan niet zeggen wat je moet kopen, maar vraag wel of het de meubeltjes die je wil aanschaffen leuk vindt.

Ben je een fanatiek doe-het-zelver dan zijn de volgende onderdelen aan jou wel besteed:

- Schilderen. De muren verven is niet al te duur.Kies bij de kleuren voor iets lichts en neutraals dat lang meegaat of maak een complete muurschildering. De enige beperking is je fantasie.

- Behangen. Een vrolijk fotobehang aanbrengen gaat hetzelfde als gewoon behangen, alleen maken de banen samen een foto.

- Thema kinderkamer. Welke onderwerpen of tekenfilmfiguurtjes zijn favoriet bij je kind? Bedenk wat je ermee kunt. Houd je zoon van zee? Hang een visnet aan het plafond! Droomt je dochter van paarden? Bevestig kartonnen hoefijzers aan de plafondlamp!

- Meubels. Echt handige Harry's timmeren zo een bed of een kast in elkaar. Denk wel aan de veiligheid.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.