Home > kinderkamer-advies > camouflage-kinderkamer

Een Spannende
Camouflage Kinderkamer

Een camouflage kinderkamer is een stoere kamer voor jongens die houden van avontuur. Je kunt bij camouflage aan allerlei motieven denken en het hoeft zeker niet allemaal over soldaten te gaan.

Een Spannende Camouflage Kinderkamer

De eerste gedachte bij een camouflage kinderkamer gaat uit naar het leger. Denk dus aan kinderkamer behang in legerkleuren, zoals groen, bruin en beige. Er is heel veel kinderkamer behang te koop met camouflage als thema.

Je kunt dit makkelijk combineren met speelgoed dat met het leger te maken heeft. Actie en avontuur blijven altijd populair en veel jongens zijn er weg van. Dat geldt ook voor de jacht. Die spreekt tot de verbeelding en kun je op dezelfde manier aankleden.

Het leuke met dit soort kleurcombinaties is dat je ze ook vrij makkelijk zelf op de muur kunt aanbrengen zolang je maar de juiste kleuren hebt. Het vraag geen groot schildertalent. Een idee voor de doe-het-zelver!

Maar camouflage betekent meer dan het leger en jagen. Infeite betekent het schutkleur en in het dierenrijk kom je heel veel schutkleuren tegen. Die worden ook gebruikt in dessins van kinderkamer behang.

Met zwart-witte lijnen maak je een zebra kinderkamer, met oranje-zwarte lijnen een tijger kinderkamer, en met geel-zwarte motiefjes heb je een panter kinderkamer. Je kunt het dan afmaken met allerlei andere decoraties die iets met oerwouden te maken hebben.

Wat voor soort camouflage kinderkamer je ook kiest, het wordt gegarandeerd de spannendste kamer van het huis.
Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.