Home > kinderkamer-advies > behangstickers-kinderkamer

Behangstickers Voor Kinderkamers

Als we het hebben over behangstickers voor de kinderkamer bedoelen we meestal muurstickers. Dit zijn decoratieve stickers waarmee je elke kinderkamer in een mum van tijd opfleurt of een ander karakter geeft.

Behangstickers Voor Kinderkamers

De naam zegt het al. Behangstickers voor de kinderkamer kun je meestal direct op behang aanbrengen. Dit gaat eenvoudig. Wel moet je je voorbereiden. Veel stickers moeten namelijk op dezelfde temperatuur komen als de kamer. Dit kan soms een hele dag duren.

De ondergrond moet stofvrij zijn. Ga dus even met een doek over de muur. Ook moet de ondergrond droog zijn.

Hierna breng je de behangsticker of muursticker voorzichtig aan. Niet meteen hard aandrukken. Controleer eerst of de sticker goed hangt. Is dit het geval, kun je hem vastdrukken door er met een doek overheen te gaan.

Behangstickers voor de kinderkamer zijn er in allerlei ontwerpen. Vaak staan er dieren op of bloemen. Zo kun je makkelijk een zebra kinderkamer of een flower power kinderkamer maken.

Ook heel populair zijn afbeeldingen van tekenfilmfiguurtjes en andere kinderhelden. Disney films zijn trouwe leveranciers van figuurtjes die zich perfect lenen voor muurstickers of behangstickers voor kinderkamers.
sticker aan in een beweging naar de rand van het motief toe.

Ook bekende personen of beelden van steden komen voor op zulke stickers, maar dan heb je het algauw over grotere kinderen.

Alle behangstickers voor kinderkamer hebben met elkaar gemeen dat ze heel acceptabel geprijsd zijn en niet zelden gewoonweg goedkoop. Gebruiksgemak en een lage prijs: het is een heel aantrekkelijke manier om een kinderkamer een nieuwe "look" te geven.Homepagina - Aanbevolen Spullen - Kinderkamer Ideeen - Kinderkamer Advies - Kinderkamer Foto's - Contactformulier - Sitemap

Algemene Voorwaarden - Copyright Bescherming

Kinderkamer-Specialist.nl is onderdeel van Web Productions
Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam.